Om mig

Moa heter jag, är 29 år gammal och bor i Halmstad. Började intressera mig för fotografi under gymnasieåren då jag bland annat läste Fotografisk bild A, på den tiden helt analogt. Tyckte det var fantastiskt roligt att få söka efter vackra ting genom kamerans sökare för att sedan föreviga det genom ett lätt klick. När det sen väl var dags för mörkrummet var det som att den verkliga magin började då man långsamt fick se motivet teckna sig fram över fotopappret, och det var i det ögonblicket man fick svaret på huruvida bilden man hade knäppt hade blivit lyckad eller ej.

 

Numera jobbar jag nästan uteslutande digitalt och med en passion av att föreviga människor i min närhet. Började med att först fotografera mina vänner i hemma hos mig då det önskades nya presentationsbilder till facebook och liknande sidor, till att jobba i studion med stora team med modeller, designers och make up artister.

 

Idag tycker jag lika väl om att jobba i stora kreativa team för att göra häftiga modebilder som satt hemma hos någon i all enkelhet få ta ljuvliga bilder av deras nyfödda och se föräldrarnas glädje när bilderna sedan levereras. Att få vara med och föreviga någon stora dag är en riktigt fin och häftig upplevelse som jag hoppas på att få dela med fler av er där ute.

 

Tack till Leo Erdfelt för bilden.

 

 

Facebook share