Prislista

Går ni i giftastankar?

Först och främst grattis och det är en stor ära att ni funderar på att välja mig som fotograf till er stora dag. När bröllpet är slut, champangen uppdrucken och maten upphängd är det bilderna och minnerna man har kvar från dagen, så valet av bröllopsfotograf är en investering för livet. I alla mina paket ingår ett konsultationsmöte för att vi skall hinna lära känna varandra innan bröllopsdagen och för att jag gärna vill få höra era önskemål om den stora dagen. 

 

 

2019 kommer jag pga jobb på annan ort inte kunna boka upp lika många bröllop. Ni är givetvis välkomna att maila mig så kanske vi kan lösa fotograferingen på just ert datum.

 


Efterbeställningar:

Kontakta mig om vad ni önskar så skickar jag prislistor på förstoringar, canvastavlor och fotoböcker. Jag jobbar med väldigt duktiga och flexibla leverantörer så det mesta i tryckväg skall gå att lösa efter ert önskemål.FAQ

 

Hur många bilder får vi egentligen, och hur stora är de?

Jag brukar leverera alla bra bilder från bröllopet, lätt redigerade. Det innebär att jag plockar bort de som blivit oskarpa, om ljuset inte föll rätt eller om någon blundar på det mest ocharmiga sätt. Ni får bilderna både i webbupplösning (perfekt för facebook och bloggen!) samt högupplösta så ni själva kan printa dem om ni så önskar. 

 

Vad innebär ett konsultationsmöte och när bör vi ha det?

Det innebär att vi sätter oss ner med en kopp kaffe och pratar igenom eran stora dag. Det är viktigt för mig att få veta vad ni har för önskemål och idéer, samt vilket schema och vilka tider som gäller för dagen. Det är ett bra tillfälle för mig att berätta hur jag jobbar och så vi alla lär känna varandra lite innan bröllopet. Jag föredrar om man kan ha det drygt en månad innan självaste bröllopsdagen, så det inte ligger för nära in på och blir stressigt tillsammans med allt annat som måste göras, men det ändå ligger tillräckligt långt fram i tiden att man har koll på tider och platser. 

 

Vad händer om det börjar regna?

Jag försöker alltid planera in en bra backup lösning om vädret inte skulle vara med oss. Detta är något jag diskuterar med er på konsultationsmötet. Jag försöker i den mån det går att besöka platserna vi skall fota på innan bröllopet så jag har stenkoll på vart man kan hitta en fin plats med skydd från regn och rusk. 

 

Vi känner att inget av paketen riktigt passar oss, kan du skräddarsy ett åt just oss?

Självfallet. Hör bara av er med era specifika önskemål så snickrar jag ihop en liten offert.

 

Hur lång tid tar det innan vi får våra bilder?

Ca en månad, under och strax efter högsäsong kan det dröja något längre. 
 

 

Facebook share