Rekommendationer

Nedan kan du läsa lite om vad personer som jag fotat har haft för uppfattning om mig och mitt fotograferande.

 

35361133472S1.jpg

 

Jag är jättenöjd med bilderna som Moa och jag tog tillsammans. Moa är lätt att jobba med eftersom hon vet vad hon är ute efter samtidigt som det finns plats för spontana inslag och egna idéer!

Rebecca Zetterlund

 

353611334Wr5e.jpg

Jag hade nöjet och glädjen att göra en plåtning med Moa Pettersson i somras. Vi har plåtat fler gånger sen dess..

Vi pratar om en fotograf som man känner sig väldigt bekväm hos och som är väldigt trygg i sitt fotograferande, vilket gör än själv säkrare som modell. Hon är även väldigt lättsam och pratsam som person, vilket gör hela fotograferingen mycket trevligare. Då man känner att man kan vara sig själv och att fotografen levererar, ser till att den får ut det bästa ur en hela tiden så man inte tappar fokusen, glimten i ögat.

Moa lyssnar alltid på än och är inte rädd för att ta plats, eller ta olika risker i sitt fotograferande hon har inga typiska linjer om hur saker ska vara. Utan vill hela tiden utvecklas och är inte rädd för spännande utmaningar. Vilket gör att hon ger än väldigt fria händer som modell att inta nya poser och ”roller”.

Bilderna levereras oftast väldigt snabbt och jag som modell får även också vara med att bestämma fram vilka bilder som vi ska gå vidare med. Så det blir alltid gemensamt beslut vilket jag tycker är super bra. Det är ett bra sätt för både mig som modell att inte fastna i ett typiskt fack av just en typ av bilder, detsamma när det kommer till fotografen. Att våga lita på andras åsikter och ta sig till dem.

Och som alltid håller bilderna bra kvalité och platsar snyggt i min portfolio.

 Linnéa Marita Melander

 

3536113342hyN.jpg

Moa har ett bra öga för att fånga en "känsla", det där specifika ögonblicket som gör självaste bilden. Även om hon själv tror att spontana plåtningar inte är hennes starka sida så det enligt mig hennes styrka. Som person är moa en väldigt positiv och uppmuntrande människa vilket gör att det alltid blir mycket glada högljudda skratt under plåtningen! Kort sagt- enkel och trevlig att jobba med! Stort plus! Än så länge alltid varit varit väldigt nöjd med slut resultatet. Bilder jag använder utan tvekan i portfolion

Sarah Eckardt

 

3536113346aLy.jpg

 

Första gången jag träffade Moa nappade hon på en utav mina egna ideer på en fotosida och spann vidare väldigt entusiastiskt! I studion märker man inte bara att hon har en fruktansvärt bra koll på ljussättning men även vill experimentera och utforska upplägg. Det jag föredrar med Moa som fotograf är att hon själv är av kvinnligt kön och förstår sig på kroppen väldigt bra, och ser både hur en bra bild ser ut och hur en modell ser som bäst ut, en kvalitet som är rätt så ovanlig i fotografvärlden.

Jag har fotograferat med Moa i 3 sessioner nu, och alla har olika egenskaper helt klart! Men någonting som alltid följer med är snabbtänkandet och mac gyver-andan, att lösa saker snabbt och enkelt! Saker blir inte som de blev tänkta utan mycket bättre.

Sabina Dementhia Andersson

 

3536113122GQtC.jpg

Jag var ute efter en fotograf som kunde ta bilder med personlighet i, och som kunde arbeta fram bilderna tillsammans med mig. Det visade sig att Moa var mitt i prick gällande detta. En grym känsla för Photoshop för finliret var ren bonus.


Lyhörd och kunnig och inte minst rolig att vara med! Jag kan verkligen rekommendera Moa som fotograf.

 

Almina Isberg

Facebook share